Home Blog Zorgen voor je darmen, is zorgen voor je huid
Zorgen voor je darmen, is zorgen voor je huid

Zorgen voor je darmen, is zorgen voor je huid

09-02-2021

Deel op:

Wist je dit? Dysbiose is de technische naam voor een onevenwicht in de darmbacteriën. Er zijn veel factoren die hiertoe kunnen bijdragen, zoals antibiotica en sommige geneesmiddelen, stress, alcohol en voeding. Dysbiose kan tot uiting komen door spijsverteringsproblemen, futloosheid, concentratieproblemen en een slechte huidkwaliteit. 

Het R&D-team bij Advanced Nutrition Programme™ werd geïnspireerd door het onderzoek naar en de resultaten van orale suppletie met goede bacteriën op de huid en ontwikkelde het nieuwe Skin Clear Biome™. Dit uiterst gespecialiseerde huidbioomsupplement werd gecreëerd om de volgende uitdagingen voor de huid aan te pakken:

Probleemhuid
Vette en gemengde huid
Verstoorde huid
Huidirritaties
Gestreste huid
Maskne

WETENSCHAP ACHTER SKIN CLEAR BIOME™

Dit nieuwe, baanbrekende supplement is specifiek geformuleerd voor de probleemhuid en de gestreste huid en biedt de voordelen van de microbioomtechnologie. Deze formule waarvoor een patent is aangevraagd, bevat vier stammen van goede bacteriën en zink die in een synergie werken om de huid in evenwicht te brengen en van dieper vanbinnen te zuiveren. Elke capsule bevat de volgende ingrediënttechnologieën: 

S Boulardii
B Bifidum
L Helveticus
L Paracasei
Zink

In tegenstelling tot andere supplementen met goede bacteriën moeten de capsules van Skin Clear Biome™ niet worden bewaard in een koelkast. De stammen zelf zijn zuur en temperatuurstabiel, maar zijn micro-omhuld in een beschermende matrix: die zorgt ervoor dat de levende bacteriën bijzonder beschermd zijn en de dunne darm bereikt waar ze nodig zijn. De stabiliteit van de formule werd uitvoerig getest: ons team kan dan ook met trots garanderen dat er tot aan het einde van de houdbaarheidsdatum van twee jaar nog altijd 5 miljard actieve culturen aanwezig zijn.

Elke doos bevat een voorraad Skin Clear Biome™ voor twee maanden. Om de integriteit en de activiteit van de ingrediënten nog meer te bewaren zijn de capsules met een dosis voor één dag zorgvuldig verpakt in met stikstof gezuiverde aluminium vakjes.

HUIDRESULTATEN

Ons onderzoeksteam van het iiaa Skin Health Research Centre bestudeerde de huid van deelnemers die één capsule Skin Clear Biome™ per dag innamen gedurende 60 dagen.

Naast het meten van de resultaten met onze geavanceerde apparatuur vroegen we de deelnemers ook naar hun persoonlijke kijk op het gebruik van dit supplement gedurende 60 dagen. 

Zorgen voor je darmen, is zorgen voor je huid Copyright: "In de afgelopen 8 weken is mijn huid er meer op vooruitgegaan dan in 7 jaar", Charlotte

VOORDELEN VAN SKIN CLEAR BIOME™ 

Dit supplement waarvoor een patent is aangevraagd, biedt de volgende voordelen voor de huid.

WAAROM SKIN CLEAR BIOME™ ZO BIJZONDER IS

- Glutenvrij
- Geschikt voor vegetariërs
- Plantaardige capsule
- Geen kunstmatige kleurstoffen
- Geen kunstmatige smaakstoffen

Te gebruiken met alle producten van Advanced Nutrition Programme™.

HOE SKIN CLEAR BIOME™ OPNEMEN IN JE ROUTINE

De synergie van het gebruik van verschillende supplementen tegelijk is de hoeksteen van Advanced Nutrition Programme™. Net zoals je in je huidverzorgingsroutine meerdere producten en stappen gebruikt (cleanser, toner, serum en moisturiser) bevelen we het gebruik van verschillende producten in je dagelijkse regime aan.

WIST JE DIT?

Een diversiteit van goede bacteriën draagt bij tot een gezonde huid en darmen en daarom beveelt ons R&D-team aan om de NIEUWE Skin Clear Biome toe te voegen aan een bestaand regime met onze iconische Skin Accumax™ en Skin Youth Biome™.