Home Blog #100dagenHUIDdaging
#100dagenHUIDdaging

#100dagenHUIDdaging

31-05-2019

Deel op:

Anno 2019 hoef je niet meer verteld te worden hoe schadelijk de zon is voor onze huid. Naast de zon, kan ook stress en het onvermijdelijke verouderingsproces ons parten spelen. Tijd om actie te ondernemen!

Wat als je een toverstokje had en je eender wat kon veranderen aan je huid, wat zou je veranderen? Met deskundig advies, doeltreffende gelaatsbehandelingen en resultaatgerichte producten wordt je wens vervult in 100 dagen tijd! Benieuwd hoe? Lees dan vooral verder!

De huiddaging bestaat uit 100 dagen en 4 fases.

Fase 1

Fase 1 (dag 0 – 30): Say cheeese! Zo, de ‘voor’ foto is getrokken. In deze fase begint je huidspecialist met een grondige analyse om je huid, levenstijil en jezelf beter te begrijpen. Op basis van je huidbehoeften zal je huidspecialist een eerste Environ behandeling uitvoeren om daarna een persoonlijk verzorgingsschema voor je op te stellen.

Fase 2

Op naar fase 2 (dag 30 – 60). Looking good, feeling good? ;-). De eerste maand én fase is voorbij. Je wordt een tweede keer uitgenodigd bij je huidspecialist voor een follow-up. Samen kijk je naar de vorderingen van de voorbije maand en word je verzorgingsschema aangepast indien nodig. Hou je klaar voor enkele aangename veranderingen, want vanaf deze maand begint je huid te evolueren. Om dit extra te bespoedigen staat een tweede Environ behandeling op je te wachten!

Fase 3

We zitten in fase 3 (dag 60 – 100). Je bent meer dan halfweg. Vanaf nu zie je al een verschil. Je straalt: je huid houdt het vocht beter vast en toont voller. Wat je doelstellingen ook zijn, de positieve veranderingen worden opgemerkt. Tijdens de derde, en meteen ook laatste Environ gelaatsbehandeling van deze huiddaging, bekijkt je huidspecialist hoe je nog vorderingen kan maken. Na deze fase wordt er samen gekeken naar je huid en een aangepast opvolgingsplan voor je uitgestippeld.

Fase 4

Fase 4 (dag 100) bestaat uit een laatste evaluatie moment met een klein feestje en cadeautje om je resultaten te vieren! Wie de #100dagenHUIDdaging heeft volgehouden, krijgt een leuk geschenk met luxeminiaturen! Op het einde van de huiddaging wordt de ‘na’ foto getrokken. Leg je ‘voor’ en ‘na’ foto’s naast elkaar en zoek de 7 verschillen… ;-). Je huid is hersteld, bouw hierop verder en geniet ook op lange termijn van die gezonde huid!

TIP: Plaats een herinnering in je smartphone om te weten welke producten je wanneer moet aanbrengen. Dit is vooral nuttig bij het innemen van je huidsupplementen.

Geef je toestemming om je foto’s te delen, dan maak jij misschien wel kans om een shopbudget t.w.v. €250 aan Environ, jane iredale en Advanced Nutrition Programme producten te winnen.
Wil jij ook meedoen aan de #100dagenHUIDdaging? Vind hier een instituut bij jou in de buurt, en start vandaag nog je reis naar een mooie, gezonde huid.

Deel op: