Home Over ons
Over ons

Over ons

Je huid zorgt voor jou en jij zorgt voor je huid. Jullie zijn er voor elkaar en wij laten jullie graag stralen! Dat doen we door je te inspireren, te coachen en te begeleiden bij het krijgen en behouden van een gezonde huid. Want van een gezonde huid ga je vanzelf stralen!  

Een gezonde huid is een keuze

Een gezonde huid begint bij jezelf. Jij bepaalt hoe je leeft en hoe je jouw huid verzorgt. Wij helpen je graag, maar uiteraard is jouw inzet noodzakelijk. Het verzorgen van je huid, je grootste orgaan, zou zo vanzelfsprekend moeten zijn als het poetsen van je tanden.

Home of the happy skin

Om de verzorging van je huid zo eenvoudig mogelijk te maken, focussen wij ons op het totaalplaatje. We werken met een wetenschappelijk onderbouwd totaalconcept dat gegarandeerd resultaat levert.

De drie merken die we voeren bevorderen de gezondheid van je huid zowel vanbinnen als vanbuiten. Zo ondersteunen we je huid van binnenuit met huidsupplementen (Advanced Nutrition Programme) en van buitenaf met vitaminerijke verzorgingsproducten (Environ). Als finishing touch laten we je huid stralen met onze minerale make-up (jane iredale).

De bovengenoemde merken zijn heel bewust gekozen door Hélène Vanhoudt, oprichtster van Home of the Happy skin en de officiële distributeur van deze merken in de Benelux en Frankrijk.    

Wie is Helene Vanhoudt?

Hélène Vanhoudt, de lady boss en oprichtster van Hélène V. | Home of the happy skin, is een krachtige en gepassioneerde vrouw met een missie. Een missie die 25 jaar geleden begon en door de jaren heen onveranderd is gebleven: een totaalconcept waarbij iedereen een gezonde huid kan hebben en stralend en gelukkig oud kan worden.

 

Lees meer

Wie is helene