Home Blog Primers primeren
Primers primeren

Primers primeren

15-09-2017

Deel op:

Een primer zorgt ervoor dat je huid mooi glad is, dat barstjes (rimpeltjes) en gaatjes (poriën) opgevuld worden en dat je afwerkingslaag (make-up) makkelijker aan te brengen is, en vooral langer blijft zitten. Maar hoe begin je eraan?

Net als Roger van de doe-het-zelf-zaak je zal adviseren steeds een primer bij het betere schilderwerk te gebruiken, adviseren wij dat ook. Deze basislaag zorgt ervoor dat je muur (of huid dus) mooi glad is, dat barstjes (rimpeltjes) en gaatjes (poriën) opgevuld worden en je afwerkingslaag (make-up) makkelijker aan te brengen is, en vooral langer blijft zitten. Laten we het zo stellen: eens je ‘primet’, zal je deze stap niet gauw meer overslaan.

Hoe begin ik er aan? En, heb ik het wel nodig?

Je brengt je primer aan na je dagcrème, en net voor de foundation. Er zijn verschillende soorten primers, ze hebben elk hun effect of extra werking die geschikt is voor een bepaald huidtype. We zetten ze even op een rijtje:

Heb je het gevoel dat je make-up voor de middag verdwenen is? Of kan je gesprekspartner haar lipstick aanbrengen door van de spiegel op je voorhoofd gebruik te maken?

ABSENCE Oil Control Primer

In bovenstaand geval heb je een primer nodig die je talgproductie afremt of reguleert. Absence Oil Control heeft een pasta-achtige structuur, waar je slechts héél weinig van nodig hebt om van de voordelen te kunnen genieten. Breng ABSENCE aan op je probleemzones zoals de T-zone of op het volledige gelaat. Gebruik hiervoor best de Foundation Brush of Camouflage Brush. Insider tip: gebruik het goedje op diezelfde probleemzones bovenop je nachtverzorging en ga ermee slapen. Hierdoor wordt zowel je talg als je pH in balans gebracht.

SMOOTH AFFAIR For Oily Skin

Liever een gel op je huid? Probeer de nieuwe Smooth Affair For Oily Skin, met een heerlijk verfrissend effect. Breng deze vlotte affaire aan met je vingers, of vermeng hem met je vloeibare foundation bij een gehaaste ochtendspits in de badkamer.

Heb je een trekkerig gevoel op je huid of is je huid schilferig en droog waardoor je foundation een vlekkerig resultaat geeft? Gebruik dan een voedende primer die meteen de nodige dorstlessing zal bieden en je huid een gehydrateerde look & feel zal geven. Smooth Affair (the original) is een transparante gel die je een instant prachtige glow geeft. Het verslavende parfum maakt meteen komaf met ochtendhumeur. Het is het ‘vers geperste vruchtensapje’ voor je huid.

DREAM TINT getinte primer met SPF

Wil je een primer die ook al kleur bevat? DREAM TINT is een getinte primer met SPF 15 die het vocht in je huid vasthoudt en dankzij het tintje je huidskleur op een natuurlijke manier egaliseert.

Kan je huid wel een positieve, opwaartse lift gebruiken? Lijk je extra kaarsjes te moeten uitblazen nadat je foundation hebt aangebracht?

LIQUID MINERALS

LIQUID MINERALS is de facelift in een flesje wat ons betreft. Deze primer werkt als een intelligent getint serum. De bolletjes in de gel zijn niet alleen fascinerend om naar te kijken, ze gaan bovendien je huid meteen opspannen en voller maken. En o ja, ook strakker. Klinkt te mooi om waar te zijn? Breng het op de helft van je gelaat aan en vergelijk! Breng aan met een Foundation of Blending Brush.

Nog niet helemaal zeker van welke primer best bij je past? Probeer ze uit en laat je adviseren bij een jane iredale specialiste in uw buurt. 

Not to prime is a crime ;-)

 

Happy groetjes

Deel op: