Home Blog Je huid, zo mooi als herboren
Je huid, zo mooi als herboren

Je huid, zo mooi als herboren

24-08-2020

Deel op:

Maak je huid opnieuw mooi door ze aan te vullen met vitamine A. Lees meer over onze toonaangevende oplossingen voor huidverzorging en wees ZO MOOI ALS HERBOREN.

WAT WE DOEN 

ONS UITGANGSPUNT: “Ik wilde iets maken dat de huid zou helpen om echt beter te worden, niet alleen ze beter te laten aanvoelen of beter te lijken” - Dr. Des Fernandes, wetenschappelijk directeur 

Deze opdracht en onophoudelijke passie om een positieve verandering te brengen in de huid en het leven van mensen vormden het begin van het traject van Environ om een mooie toekomst te creëren. 

ONZE BASIS 

Environ Skin Care is er om de HUID er een heel leven lang MOOI EN GEZOND te laten uitzien. Onze visie is om een wereld te creëren waar een gezonde huid de NORM is en niet de uitzondering: we helpen om vroegtijdig actie te ondernemen en je huid KLAAR VOOR DE TOEKOMST te maken. Dankzij onze krachtige formuleringen en ons heel efficiënte Vitamine STEP-UP SYSTEMTM vullen onze producten de belangrijkste voedingsstoffen aan die de huid nodig heeft om er gezond en veerkrachtig uit te zien.

Door echte zorg te bieden die een blijvend en merkbaar verschil maakt voor de huid, laat Environ Skin Care je #MOOILEVEN zonder dat je huid het weet of laat zien. 

HOE WE HET DOEN 

Door de verbazingwekkend herstellende krachten van onze unieke en ingenieuze MOOIE WETENSCHAP creëren we toonaangevende huidverzorgingsproducten die een #MOOIHERBOREN huid voor een leven lang creëren.

GEBREK AAN VITAMINE A 

Elke huid die wordt blootgesteld aan UV-licht krijgt te maken met een gebrek aan vitamine A op een specifieke plaats en dat gebrek is de belangrijkste oorzaak van een HUID DIE ER ONGEZOND UITZIET. Rimpels, een slappe of ruwe huid, onregelmatige pigmentatie, elastose, bleke huid en zonvlekken zijn allemaal tekenen van een verouderende huid met een gebrek aan vitamine A. 

HELPT DE HUID TE NORMALISEREN 

De huid kan alleen maar opnieuw mooi worden gemaakt door het gehalte vitamine A AAN TE VULLEN door het topisch aanbrengen van vitamine A. Het is bekend als de vitamine die de HUID NORMALISEERT: het stimuleert de natuurlijke processen van de huid waardoor ze optimaal kan functioneren. 

HELPT SCHADE IN DE TOEKOMST TE VOORKOMEN 

Door elke dag voldoende vitamine A op de huid aan te brengen, wordt de IMMUNITEIT van de huid versterkt en dat bevordert de vorming van veerkrachtigere huidcellen die beter uitgerust zijn om toekomstige schade te helpen voorkomen. 

HELPT GEZONDE GROEI TE BEVORDEREN 

Vitamine A helpt de algemene GEZONDHEID en WELZIJN van de huid te bevorderen en dat bevordert dus ook de groei van gezondere huidcellen van binnenuit. 

HOE WE HET DOEN 

Door de verbazingwekkend herstellende krachten van onze unieke en ingenieuze MOOIE WETENSCHAP creëren we toonaangevende huidverzorgingsproducten die een #MOOIHERBOREN huid voor een leven lang creëren 

HUID, ZO MOOI ALS HERBOREN 

Met deze 5 grote voordelen en het toonaangevende Vitamine STEP-UP SYSTEMTM van Environ kan je huid worden herboren om er een leven lang gezond en mooi uit te zien. 

Deel op: