Home Blog Ga de uitdaging aan en zeg bye bye acne!
Ga de uitdaging aan en zeg bye bye acne!

Ga de uitdaging aan en zeg bye bye acne!

20-01-2018

Deel op:

Niemand die er happy van wordt om ’s ochtends vroeg enkele nieuwe puistjes te verwelkomen... Goedemorgen Louise, Raf, Karel, Marie en Sara!

Niemand die er happy van wordt om ’s ochtends vroeg enkele nieuwe puistjes te verwelkomen... Goedemorgen Louise, Raf, Karel, Marie en Sara!

Waarom ik?

Why me? De million-dollar question die we onszelf vaak stellen. Maar weet dat je niet alleen bent. Steeds meer personen gaan de strijd aan met acne. En terwijl we het vroeger vaak associeerden met de pubertijd, is acne ook een probleem dat meer en meer bij volwassenen voorkomt. En als man… we snappen het. Scheren wordt plots een ware beproeving als je met acne sukkelt. 

De oorzaak?

Die kan variëren. Stress & een onevenwichtige voeding zijn de meest gekende oorzaken. Maar helaas kunnen je genen ook vaak de pret bederven of zijn onhandelbare hormonen de partypoopers van dienst.

Wat de oorzaak ook mag zijn: acne is doorgaans het resultaat van een teveel aan talg, waardoor ontstekingen kunnen ontstaan. En hoewel bepaalde producten, zalfjes of aanpassingen in je dagelijks leven deze ontstekingen kunnen verminderen, zullen ze meestal de onderliggende oorzaak niet bestrijden. Hélène V. to the rescue!! 

Ga de uitdaging aan en zeg bye bye acne!


Pukkel War #928

Wij gaan je helpen in deze strijd! We weten het, dit heb je misschien al vaker gehoord. Maar Pukkel War nr. 928 zal je laatste ooit worden.

Om voor eens en altijd die vervelende rode bultjes onder controle te houden, start je met Skin Accumax van Advanced Nutrition Programme. Dit superheroe huidsupplement bevat een power-team van vitamines A, C en E en de unieke voedingsstof DIM (=extract van broccoli). Het helpt je een gezonde, zuivere en gave huid te bekomen. Dit unieke huidsupplement werkt in op alle verschillende oorzaken van acne (te veel talg, bacteriën, hormonen,...) en brengt de huid weer in balans. Klinkt goed, toch?!

Mooi zijn ben je vanbinnen én vanbuiten: dus naast het innemen van dit huidsupplement, is je huid tweemaal per dag reinigen een must. Sebu-Wash Gel Cleanser van Environ is hiervoor de perfecte sidekick. Deze verwijdert efficiënt overtollig talg én onzuiverheden, zonder je huid uit te drogen. Want hoewel we vaak denken dat je pukkels best bestrijdt door ze uit te drogen, is niks minder waar. Hoe droger je huid is, hoe sneller die aan de alarmbel zal trekken. Resultaat? Je huid maakt meer talg aan om de balans terug op peil te krijgen. En meer talg = meer kans op nieuwe ontstekingen = opnieuw een naam bedenken voor dat nieuwe puistje.

Daarom raden we na de reiniging de Environ A, C & E Oil aan. We know, olie op een vette en acne-gevoelige huid klinkt vreemd…  maar deze lichte, voedende olie bevat de kenmerkende Environ vitaminecocktail (A, C & E) en zorgt voor een perfecte balans. Zo wordt er geen overbodige hoeveelheid talg aangemaakt. De lichte olie trekt bovendien snel in. Dus geen zorgen, je zal er niet uitzien als een discobal. ;)

Zowel Sebu-Wash als de A, C & E Oil vind je terug in de cool home kit. Bijkomend extraatje hierbij is de LACM 1. Breng ‘s avonds een dun laagje van deze crème gelijkmatig aan op de zones met puistjes en laat het 10 minuten inwerken. Spoel af met veel water en dep de huid droog. Vervolgens breng je de A, C & E Oil aan op je gelaat.

Oh en over discoballen gesproken: heb je een feestje gepland (of draag je graag dagelijks make-up?), kies dan voor een merk dat tegelijkertijd bedekking én verzorging garandeert, zoals jane iredale. De Purepressed Base minerale foundation in poedervorm is hiervoor een topper. Het bevat geen olie, talk, synthetische kleur- en geurstoffen noch synthetische bewaarmiddelen en heeft een antibacteriële werking (in tegenstelling tot vele andere merken). Hierdoor zullen je poriën niet verstoppen. Werk af met Balance: deze Hydration Spray fixeert je make-up en laat de mineralen versmelten met je huid. Het groene thee-extract in de spray kalmeert de gevoelige huid en doodt tegelijk de acne-bacterie. Als je daar niet enthousiast van wordt…

Hier en daar een hardnekkige pukkel die meer bedekking nodig heeft? Disappear has got you covered! Letterlijk en figuurlijk. Met slechts een klein beetje van dit product bedek je niet alleen dat puistje, het verzorgt ook je huid.

Ga de uitdaging aan en zeg bye bye acne!

Zo, genoeg gehoord? Goed! Wij dagen jou uit om ons plan van aanpak uit te proberen!

Win een 6-maanden bye bye acne kuur t.w.v €580!

Heb jij het gevoel alles geprobeerd te hebben en de wanhoop nabij? Wij dagen je uit!

Stuur een mailtje naar [email protected] met een foto van je gelaat, je leeftijd, wat je reeds geprobeerd hebt om je acne te bestrijden en wat je huidige reinigingsritueel is.

Graag je kans verhogen om te winnen?

Volg ons op Instagram en regram onze Pukkel War foto met daaronder waarom jij dit pakket verdient. Vergeet de hashtags #healthyskinhappyme & #byebyeacne niet zodat we je foto terugvinden.

Gewonnen?

De winnaar mag langskomen op ons hoofdkantoor te Beersel waar een van onze Skin Experts je huid onder de loep zal nemen. We nemen een onderhuidse foto (neen dit doet geen pijn) en bekijken samen wat jouw huid nodig heeft om healthy & happy te worden. Je gaat vervolgens naar huis met een bye bye acne pakket ter waarde van maar liefst 580 euro. Na je kuur mag je opnieuw langskomen en bespreken we samen de geboekte resultaten en bekijken we de voor- en na foto.

Win je niet? Dan nog zijn we ervan overtuigd dat je met deze leidraad je pukkels kan overwinnen. En zeg nu zelf, dat alleen al is toch een beetje van een hoofdprijs. Niet? ;)

De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd op 14 Februari.

Succes!

 

 

Deel op: