Home Blog Hoe je jouw voorgeschreven huidverzorgingsroutine optimaal benut
Hoe je jouw voorgeschreven huidverzorgingsroutine optimaal benut

Hoe je jouw voorgeschreven huidverzorgingsroutine optimaal benut

10-10-2020

Deel op:

Elke huid is uniek. Genetica, keuzes in levensstijl, de elementen waaraan de huid wordt blootgesteld, hebben allemaal een invloed op de algemene gezondheid en het welzijn van de huid. Het is dus zinvol dat iedereen een persoonlijke huidverzorgingsroutine heeft omdat je zo jouw huid kunt geven wat ze nodig heeft om er gezond en mooi uit te zien. Het zal je ook helpen om specifieke huidproblemen aan te pakken.

De beste manier om te starten is met een consult bij een opgeleide huidverzorgingsprofessional van Environ. Het zijn allemaal huidexperts en ze hebben een uitgebreide kennis van de producten van Environ. Dat betekent dat je het beste uit je voorgeschreven huidverzorgingsroutine van Environ zult halen.

#LiveBeautifully en een #RebornBeautiful huid is gemakkelijker dan je denkt wanneer je begrijpt hoe en waarom jouw huidverzorgingsroutine van Environ wordt voorgeschreven…

De Environ Skin Care gamma’s worden onderverdeeld in 2 verschillende segmenten met elk hun eigen specifieke bestaansreden. 

1. Start & Step-Up met het Essential Skin Care Segment:

Start je huidverzorgingsroutine met een goede voorbereidingsroutine (pre-cleansers, cleansers, toners) en door je essentiële huidverzorging te versterken met het STEP-UP SYSTEM® gamma moisturisers van Environ. Als je jouw huid er opnieuw mooi en gezond wilt laten uitzien en optimaal wilt laten werken, moet je alle essentiële nutriënten die ze elke dag nodig heeft weer aanvullen.

De moisturisers in de gamma’s Youth EssentiA® en Skin EssentiA® van het Vitamin STEP-UP SYSTEM® van Environ. Begin altijd op het laagste niveau. Na 2/3 van de verpakking op dat niveau te hebben gebruikt, ga je naar het volgende niveau tot je uiteindelijk het hoogste niveau bereikt. 

Producten van onze gamma’s Sun Care+ en Body EssentiA® kunnen ook worden toegevoegd aan je voorgeschreven essentiële huidverzorgingsroutine.

2.  Voeg het Specialist Skin Care Segment toe

Eens je hebt wat je huid nodig heeft om beter te zijn en er gezonder uit te zien, kun je producten toevoegen van het Specialist Skin Care Segment om de specifieke huidproblemen (veroudering, dehydratatie, gevoeligheid, puistjes, pigmentatie) waar je je zorgen over maakt, te helpen aanpakken.

De voordelen voor je huid waar je naar op zoek bent

Denk eraan om een van deze huidverzorgingsproducten van Environ toe te voegen

Jeugdige huid

Focus Care Youth+® gamma:

Avance Cream

Tri BioBotanical Revival Masque

Concentrated Retinol Serum 1,2 & 3

Gehydrateerde huid

Focus Care Moisture+® gamma:

Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules

Vita-Complex Super Moisturiser+

Verzachte huid

Focus Care Comfort+® gamma:

Vita-Enriched Antioxidant Gel

Vita-Enriched Colostrum Gel

Heldere huid

Focus Care Clarity+® gamma:

Sebu-Wash

Sebu-Spot Gel

Sebu-Tone

Sebu-Lac Lotion

Sebu-ACE Oil

Sebu-Clear Masque

Stralende huid

Focus Care Radiance+® gamma:

Multi-Bioactive Mela-Prep Lotion

Intense C-Boost Mela-Even Cream

 

Deel op: