Home Blog Bouzouk
Bouzouk

Bouzouk

08-07-2019

Deel op:

Alles wat je wilt weten over Bouzouk, krijg je hier te lezen! Hij is al sedert 25 jaar de make-up artist voor de Belgische koninklijke familie en sinds 2013 officieel hofleverancier. 

Bouzouk is een internationale make-up artist waarvan de reputatie zelf niet meer in twijfel wordt getrokken. Hij reist heel de wereld rond voor modeshows, enkel en alleen voor topmodellen en steractrices zoals onder andere Gong Li, Emma Watson, Juliette Binoche, Heidi Klum, Gisèle Bündchen,.. er zijn zoveel mensen die door zijn magische handen zijn gemaquilleerd dat zijn lijstje niet meer te tellen is! Maar uit de hele lijst bekende personen die hij maquilleert zijn toch wel de koninklijke families. Hij is al sedert 25 jaar de make-up artist voor de Belgische koninklijke familie en sinds 2013 officieel hofleverancier. Hij doet de make-up ook bij de Nederlandse, Zweedse, Luxemburgse, Jordaanse, Spaanse en Noorweegse koninklijke families, zelfs Hare Koninklijke Hoogheid Lady Di (†).

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?
Ik heb dit niet gekozen, het heeft mij gekozen. Wanneer ik nog een kleine jongen was, was mijn droom om priester te worden. Naarmate ik ouder werd heb ik besloten om geneeskunde te gaan studeren. Deze studies heb ik 3 jaar gevolgd om dan uiteindelijk schilder te worden. Tijdens een expositie in Parijs ben ik benaderd geweest door een make-up artist die onder de indruk was van mijn kleurgebruik in mijn schilderij. Ik heb toen een assistent die ziek was vervangen en daar ben ik dan gepassioneerd geraakt van maquilleren. Het leven heeft me toevallig gebracht naar deze ontmoeting... Ik werd op slag verliefd en kon niet meer zonder...

Wat is volgens jou de kracht van make-up?
Dit is heel eenvoudig om te beantwoorden, de kracht van make-up is de zorg die men geeft aan de ziel! Er is niets belangrijker dan dat!

Wat was voor jou een hoogtepunt in je carrière?
Het is heel uitzonderlijk hoe mijn carrière is gelopen. Alles is begonnen door toeval en die ene speciale ontmoeting. Ik leef in het heden, want ik wil elke dag het beste van mezelf geven!

Wie zou je nog graag eens willen opmaken?
Ik heb geen voorkeur, ik vind het boeiend om nieuwe mensen te leren kennen en om aan hun wensen en verlangens te kunnen voldoen. 

Wat is je favoriete jane iredale product?
Er is één product waar ik niet meer zonder kan, die ik met veel liefde gebruik en dat is de Enlighten Concealer. Dit product verwijdert op een hele mooie en natuurlijke manier de tekenen van vermoeidheid en stress rondom de ogen door ze op te lichten en een gezonde gloed te geven.

Waar word je helemaal HAPPY van?
Gerechtigheid, positieve energie en inspirerende mensen.