Home Vitamin STEP-UP SYSTEM
Vitamin STEP-UP SYSTEM
Vitamin STEP-UP SYSTEM

Vitamin STEP-UP SYSTEM

Het unieke Vitamin STEP-UP SYSTEM van Environ laat je huid stapsgewijs wennen aan de hoge dosissen vitamine A en C die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Onze huid moet wennen aan de extra vitamines die we erop aanbrengen. Dat is vooral het geval bij vitamine A die van essentieel belang is om de huid er gezond, stralend en jong te laten uitzien. De dosissen vitamine A en C in de moisturisers in het segment Essential Care van Environ stijgen progressief.

Resultaat

Tijdens dit traject zal je merken dat je huid er geleidelijk zachter, jonger en stralender zal uitzien. Zodra je dat topniveau hebt bereikt, ziet jouw huid er op haar opperbest uit en voelt ze ook zo aan. Hou je huid in deze conditie door het skincare regime van Environ te blijven gebruiken. Als je je regime niet volhoudt, zal je moeten herbeginnen op een lagere stap/dosis vitamine A. Als je langer dan een jaar je regime niet hebt gevolgd, raden we je aan dat je opnieuw op de laagste stap/dosis begint.

Het vitamine A verhaal

 

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Daarom is vitamine A het belangrijkste ingrediënt in de filosofie van Environ Skin Care.

Vertel me meer over vitamine A...

Swiss Vitamin Institute

 

De Youth EssentiA serums en crème Plus en de Skin EssentiA crèmes zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Hierdoor ben jij er zeker van dat je te maken hebt met een kwalitatief hoogwaardig product dat de belofte van concrete resultaten kan waarmaken. De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen.

SWISS