Home jane iredale
beschermt je

jane iredale
beschermt je

Een SPF-factor geeft aan hoe lang je in de zon kan zitten zonder te verbranden. Om ook tegen UVA-stralen beschermd te zijn, is een zonbescherming met breedspectrum vereist. Het zijn de UVB-stralen die je huid laten verbranden en de UVA-stralen versnellen het verouderingsproces. Je kan je huid tegen deze stralen beschermen met twee soorten zonnefilters: fysische en chemische filters. Alle jane iredale producten met SPF zonbescherming bevatten enkel fysische filters en bieden een breedspectrum zonbescherming. 

Fysische filters vs. Chemische filters

Ontdek hier het verschil tussen chemische en fysische filters.

Fysische filters vs. Chemische filters

Fysisch

 

 • Bestaan uit mineralen
 • Directe bescherming
 • Weerkaatsen het licht
 • Blijven actief beschermen
 • Gezond voor de huid
 • Beschermen tegen UVA & UVB
 • Reflecteren blauw licht
Fysische filters vs. Chemische filters

Chemisch

 • Vloeibare textuur
 • Beschermen na 30 minuten
 • Absorberen UV-stralen
 • Herhaaldelijk aanbrengen
 • Schadelijk voor de huid
 • Worden opgenomen in de huid
 • Veroorzaken vrije radicalen

Powder-Me SPF Refillable Brush Dry Sunscreen

Powder-Me SPF® Refillable Brush Dry Sunscreen is een zeer waterbestendig droog mineraal zonnepoeder met een SPF 30 breedspectrum fysische zonbescherming UVA/UVB PA+++. Powder-Me SPF is geschikt voor gelaat en lichaam, kleeft niet en loopt niet uit bij het zweten.

Wat betekent MIJN SPF?

De hoeveelheid SPF geeft aan hoeveel UVB-stralen geblokkeerd worden. UVB-stralen veroorzaken zonnebrand en verhogen het risico op huidkanker.

Grafiek

PurePressed Base & Amazing Base

PurePressed® Base Mineral Foundation en Amazing Base® Loose Mineral Powder zijn mineralen poederfoundations met een SPF 20 breedspectrum fysische zonbescherming UVA/UVB PA++. PurePressed Base is een semi-matte, compacte foundation voor de normale, gemengde of vette huid. Amazing Base is een licht reflecterende foundation voor de normale, vochtarme en doffe huid.

PurePressed Base & Amazing Base

Glow Time & Dream Tint

 

Glow Time® Full Coverage Mineral BB Cream en Dream Tint® Tinted Moisturizer zijn mineralen vloeibare foundations met een SPF 15 tot 25 breedspectrum fysische zonbescherming UVA/UVB PA++. Glow Time is een zeer dekkende foundation en is zeer geschikt voor een pigmentgevoelige huid. Dream Tint is een luchtige foundation voor de normale, droge, vochtarme en/of schilferige huid. 

Recommended Daily Use SCF

Alle jane iredale producten met SPF zonbescherming worden uitvoerig getest op kwaliteit en doeltreffendheid. Bij het dagelijks aanbrengen van deze producten werken ze actief mee aan het beschermen van de huid en verminderen ze het risico op de vorming van huidkanker. Ze worden dan ook aanbevolen en gelabeld door The Skin Cancer Foundation

REEF-SAFE

Octinoxate en ocybenzone zijn chemische zonnefilters die een negatieve invloed hebben op het ecosysteem van onze oceanen en veroorzaken schade aan de koraalriffen. Alle jane iredale producten zijn vrij van chemische zonnefilters. Ze zijn veilig voor jouw huid én de natuur.

HandDrink

 

HandDrink® Hand Cream is een pigmentverhelderende handcrème met een SPF 15 breedspectrum fysische zonbescherming UVA/UVB PA++. HandDrink is een verfrissende pigmentverhelderende handcrème verrijkt met antioxidanten en extract van citroengras die de huid beschermt, hydrateert en herstelt. 

HandDrink

LipDrink Lip Balm 

LipDrink® Lip Balm is een verzorgende lippenbalsem met een SPF 15 breedspectrum fysische zonbescherming UVA/UVB PA++.