Home Ga jij de HUIDdaging aan?
Ga jij de HUIDdaging aan?

Ga jij de HUIDdaging aan?

Altijd al gedroomd van een mooie gezonde gloed? Een volle, strakke huid? Of een zuivere gelaat? Het kan! 

Start vandaag je reis naar een mooie, gezonde huid met behulp van de 100 dagen HUIDdaging!

Een mooiere huid in 100 dagen

Zonneschade, dagelijkse stress en het onvermijdelijke verouderingsproces kan ons parten spelen. Tijd om actie te ondernemen! 

 

Doe mee aan de #100dagenHUIDdaging en geniet van deskundig advies, doeltreffende gelaatsbehandelingen en resultaatgerichte producten. 

 

Let’s do this. Together.  

Start vandaag je reis naar een mooie, gezonde huid!

Start vandaag je reis naar een mooie, gezonde huid!

Wat is de #100dagenHUIDdaging?

Heel eenvoudig, het is een reis van 100 dagen met als resultaat een gezondere, stralende huid. 

 

We begeleiden je gedurende die tijd om tot een duurzaam resultaat te komen en een fantastische huid te bekomen waar je van droomt.

 

DOE JIJ OOK MEE?

Welke huidconditie wil jij aanpakken?

Pigmentgevoelig

Het ontstaan van bruine vlekjes op de huid kan tal van oorzaken hebben. Factoren zoals overmatige blootstelling aan de zon, hormonen, en genetische aanleg zijn belangrijke triggers.

Vet, onzuiver, puistjes en/of rosacea

Doordat je talgklieren in ‘overdrive’ gaan, glimt je huid en voelt deze vetter aan. Wanneer je poriën verstopt geraken met talg en dode huidcellen kan dit leiden tot mee-eters of puistjes. Wanneer er ontstekingen ontstaan op verwijde bloedvaatjes op je gelaat, dan gaat het over rosacea.

Rimpels en/of verslapping

Iedereen wordt ouder, daar is niets aan te doen. Aan de tekenen van ouder worden valt wel iets te doen. Omdat jouw huid zelf minder verstevigend collageen en veerkrachtige elastinevezels aanmaakt, verliest je huid haar elasticiteit en ondersteuning en verschijnen rimpels.

Schilferige, geïrriteerd en/of droog

Je huid schilfert, voelt ruw, droog en geïrriteerd aan. Dit wijst erop dat haar natuurlijke beschermlaag beschadigd is of zelfs helemaal weg is. Hierdoor verdampt er veel te veel water uit de huid en verliest ze haar natuurlijke hydratatie, wat leidt tot abnormale afschilfering en irritatie.

Gevoelig

Een gevoelige huid heeft een lagere tolerantiegrens. Erfelijkheid speelt vaak een rol, maar bij veel mensen is de huid echter gevoelig geworden als gevolg van levensstijl zoals stress, roken, of omgevingsfactoren zoals zonlicht, koude, warmte.

Vochtarm

Gezonde huidcellen bevatten 10% vocht. Wanneer dat minder is noemen we de huid vochtarm. Je ziet fijne droogtelijntjes en je huid voelt soms trekkerig aan. Dit tekort kan het gevolg zijn van bv. ongezonde make-up of voeding, de zon of het gebruik van verkeerde producten.

 
Aan de slag! 100 dagen, 4 fases...

 

Fase 1: Daar gaan we

 

Je huidspecialist begint met een grondige analyse om je huid, je levensstijl en jezelf beter te begrijpen. Tijdens de Environ Discovery gelaatsbehandeling maakt je huid kennis met de Environ producten. Op basis van je huidbehoeften zal je huidspecialist een persoonlijk verzorgingsprogramma opstellen om zo een gezondere huid te bekomen.

Fase 2: Je ziet er goed uit


Rond dag 30 word je uitgenodigd voor een nieuwe Environ gelaatsbehandeling om je vooruitgang te bekijken. Je zal de evolutie van je huid beginnen opmerken door de behandelingen en de producten. Je huidspecialist stelt vast hoe je huid aanvoelt en zal je verzorgingsplan aanpassen waar nodig.

 

Je doet het schitterend, doe zo voort!

Fase 2

Fase 3: Nog een stapje hoger

 

Je bent meer dan halfweg. Vanaf nu zie je zeker al een verschil.

 

Je straalt: je huid houdt het vocht beter vast en toont voller. Wat je doelstellingen ook zijn, je zal positieve veranderingen opmerken. Je huidspecialist bekijkt tijdens de Environ gelaatsbehandeling hoe je nog vorderingen kan maken.

Fase 4: Tijd voor evaluatie

 

Een laatste #100dagenHUIDdaging consultatie vindt plaats om je huid te beoordelen en je resultaten te vieren. Je huid is hersteld.

 

Werk hierop verder en geniet nu ook op lange termijn van die gezonde huid.

 

Fase 4
Schrijf je in

 

Wil je een mooie, stralende en gezonde huid? Zoek een instituut bij jou in de buurt en vul je gegevens in. Daarnaast ontvang je alle informatie over de #100dagenHUIDdaging.