Home Electro-Sonic DF Technology
Electro-Sonic DF Technology

Electro-Sonic DF Technology

Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat zijn een niet-invasieve manier om je huid langer gezond en stralend te houden. Het gebruik van het apparaat maakt deel uit van je gelaats- of lichaamsbehandeling bij je Environ skincare specialiste en geeft prachtige, zichtbare resultaten. 

Wat doet het?

Het apparaat is speciaal ontworpen om vitamines en andere essentiële voedingsstoffen in de Environ serums significant beter op te laten nemen door de huid. Dit bijzondere apparaat combineert twee technologieën: lage frequentie sonoforese en gepulseerde iontoforese.

Concreet: de sonoforese gebruikt geluidsgolven om de huid en celmembranen meer doorlaatbaar te maken waardoor actieve ingrediënten beter opgenomen worden. Iontoforese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om vitamines of kostbare ingrediënten dieper in de huid te duwen.

 

Resultaat?

Een gezonde, stralende huid die comfortabel aanvoelt. Je poriën ogen fijner, je huid voelt meer gehydrateerd en steviger aan, roodheden, lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar. 

Deze verzorgingen zijn ontspannend, comfortabel en geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Er worden heel mooie resultaten geboekt bij de behandeling van puistjes, littekens, rosacea, couperose en bij een droge en gevoelige huid. Maar ook voor wie rimpels, fijne lijntjes, zonneschade, striemen of sinaasappelhuid wil aanpakken, is dit een zeer effectieve behandeling!