Home Blog Environ schenkt meer dan 1 miljoen rand aan producten aan hulpverleners
Environ schenkt meer dan 1 miljoen rand aan producten aan hulpverleners

Environ schenkt meer dan 1 miljoen rand aan producten aan hulpverleners

23-07-2020

Deel op:

Om iedereen te bedanken die in de frontlinie strijden tegen de wereldwijde pandemie heeft Environ producten met een totale waarde van ruim 1 miljoen rand geschonken aan artsen en verpleegkundigen in zes ziekenhuizen in Kaapstad en KwaZulu-Natal.

Environ is zich bewust van de immense dagelijkse aanslag op de huid door de maskers die artsen en verpleegkundigen dragen. Environ schenkt hen daarom huidverzorgende boosters die hen helpen om de huid te verzachten en herstellen nadat die gevoelig is geworden na de vele uren van het dragen van het masker. Op deze manier wil Environ niet alleen hun steun en bezorgdheid uitdrukken, maar ook het moreel van de gezondheidswerkers die dagelijks offers brengen, opkrikken.

Environ heeft producten geschonken aan de artsen en verpleegkundigen die werken in het Hospital of Hope, een speciaal covid-19-veldhospitaal dat werd opgericht in het Cape Town International Convention Centre, en aan dokters en verpleegkundigen in verscheidene ziekenhuizen in de West-Kaap en KwaZulu-Natal.

Op 7 juli werden de schenkingen overhandigd door Dr Des Fernandes, Stichter en Wetenschappelijk Directeur van Environ, en zijn zus Val Carstens, Group Chairman, Director en CEO van Environ, in het Hospital of Hope, CTICC.

“Wat ik vooral merkte bij mijn bezoek aan het Hospital of Hope was de opgewekte toewijding van het personeel om onze mensen te helpen deze ongewone periode door te komen”, aldus Dr. Fernandes.

De artsen die de patiënten behandelen die getroffen zijn door deze wereldwijde pandemie, moeten enorme opofferingen brengen: velen kunnen niet meer terug naar hun gezinnen en families, omdat ze bang zijn dat ze zo het virus verspreiden. Velen lopen zelf een groot risico om het virus te krijgen. Daarbij komt nog eens de zware tol van de lange werkdagen en de enorme werkdruk op deze eerstelijnsmedewerkers.

“We zijn opgetogen om de personen die voor ons zorgen te ontmoeten! We hopen dat we een verschil kunnen maken voor hun huid, zoals zij een verschil maken voor andere mensen door voor hen te zorgen”, zo voegt Carstens er nog aan toe.

OVER ENVIRON
Environ is een wereldwijd erkend en geliefd merk voor professionele huidverzorging dat gebaseerd is op wetenschap, schoonheid en verzorging. Sinds 1990 heeft Environ de wetenschap van de schoonheid gebruikt om de kijk van de wereld op huidverzorging te veranderen.

De invoering van vitamine A in de huidverzorgingsformules was een ontwikkeling die een doorbraak betekende die het voor het eerst met succes werd opgenomen in cosmetische producten door de vooraanstaande plastische chirurg, huidverzorgingspionier en stichter van Environ, Dr. Des Fernandes. Zijn zus en Group Chairman, Director en CEO van Environ, Val Carstens, heeft het merk uitgebouwd van een droom tot een wereldwijd succes. Vandaag heeft het merk meer dan 140 producten in meer dan 70 landen.

Environ heeft meer dan 100 internationale prijzen gekregen: die zijn het bewijs dat het merk wordt erkend voor zijn uitstekende producten. Onlangs nog kreeg Environ twee keer de prijs voor Best Medical Skin Care in USA (Beste medische huidverzorging in de VS).

OVER DE SCHENKING
Elke schenking bevatte producten die gekozen waren omdat ze de huid konden verzachten en herstellen nadat ze gevoelig was geworden door urenlang een masker te dragen. Hiertoe behoorde het populaire immuniteitsbevorderende Colostrum Gel dat helpt om de gevoelige huid te beschermen tegen externe en interne stressfactoren, en een met vitamine A verrijkte hydraterende crème die de huid vitamine A, antioxidanten en essentiële voedingsstoffen biedt die ze nodig heeft om er gezond uit te zien en veerkrachtig te blijven.

Environ schenkt meer dan 1 miljoen rand aan producten aan hulpverleners
Environ schenkt meer dan 1 miljoen rand aan producten aan hulpverleners
Environ schenkt meer dan 1 miljoen rand aan producten aan hulpverleners
Environ schenkt meer dan 1 miljoen rand aan producten aan hulpverleners

Tags: Environ

Deel op: