Home Blog Mijn stralende huid in 10 dagen
Mijn stralende huid in 10 dagen

Mijn stralende huid in 10 dagen

01-08-2017

Deel op:

Stel: ik heb 10 dagen om er als de meest stralende versie van mezelf uit te zien. Hoog op mijn skinwishlist staat dan o.a. een gladde, heldere, volle, egale en strakke huid. 

Stel: ik heb 10 dagen om er als de meest stralende versie van mezelf uit te zien. Hoog op mijn skinwishlist staat dan o.a. een gladde, heldere, volle, egale en strakke huid. Kortom: een mooie huid die blaakt van gezondheid en de welgekomen complimentjes zal oogsten bij het feestaperitief. 

Wat doe ik?

Waarom wachten tot na Nieuwjaar om te starten met goede voornemens? Onze huid gaat NU op ‘bootcamp’. Tien dagen lang schenken we haar de aandacht die ze verdient om als het ware meer licht te geven dan alle lampjes tezamen uit je kerstboom. Nu ja, je weet wel wat we bedoelen…

Wat heb ik nodig?

  • Je gebruikelijke reinigingsproducten, toner,  vitaminecrème of vitamineserum en zonbescherming.
  •  De Celebration Box. Deze nieuwe box bevat enkele van onze meest geliefde producten die je naast je dagelijkse routine gaat inschakelen om een gezonde en stralende huid op maat te creëren
Mijn stralende huid in 10 dagen

TIPS:

  • Zowel je ochtend- als avondprogramma start eerst met je pre-reiniging, reiniging en toner. Je AVST moisturiser of C-Quence serum breng je nadien ’s ochtends aan. 
  • Breng ’s ochtends ook steeds als laatste stap je zonbescherming aan. 
  • Vergeet je hals en décolleté niet! Deze dunne huid verraadt het snelst je leeftijd en verdient ook dezelfde zorg als je gelaat. 

We horen heel graag wat je ervaringen met deze ‘bootcamp voor een stralende huid’ zijn! Laat het ons weten via [email protected].

PS: We geven op dit moment een Celebration Box weg op onze facebook pagina. Waag je kans!
 

Happy groetjes

Deel op: